Föreningslokalen

Föreningen har en samlingslokal i källaren på Vapengatan 19. Lokalen används vid stämmor, styrelsemöten och städdagar. Övriga tider kan medlemmar i föreningen låna lokalen för privata tillställningar. Då lokalen ligger under lägenheter är det viktigt att ljudnivån sänks vid aktiviteter efter klockan 22!

Bokning av lokalen görs digitalt på samma sätt som för tvättstuga och pingisrum. Nyckelbrickor och information har delats ut till medlemmarna. Nyckel finns att låna hos styrelsemedlemmarna Torbjörn Onegård och Eline Snauwaert vars telefonnummer finns anslagna  vid lokalen

Lokalen är utrustad med kyl/frys, mikro och kaffebryggare samt bord och stolar för ca 30 personer.

Föreningsmedlemmen städar lokal och WC efter användandet. Golv sopas eller dammsugs och våttorkas. Stolar och bord ställs iordning och soporna ska slängas. Lokalen bokas med förnuft. Vill du ha en fest på lördagen kan du boka fredag eftermiddag för förberedelser och söndag för städning innan 12. När många vill ha lokalen är det viktigt att samarbeta så att alla har möjlighet att nyttja lokalen på bästa sätt.

Varje föreningsmedlem som lånar lokalen ansvarar för varsamt nyttjande. Lokalen ska lämnas i gott skick. Nyckel ska återlämnas dagen efter senast 12.00.