Tvättstugor

Föreningen har två tvättstugor, den ena ligger i källaren på Vapengatan 15 och den andra i källaren på Hägerstensvägen 158-160. Tvättstugorna kan användas mellan 07:00 och 22:00.

Bokning av tvättstugorna sker genom en panel vid tvättstugan med hjälp av en nyckelbricka, online eller via en app. Onlinebokning sker via https://taltrasten.tvattbokning.online. Använd de uppgifter du fått tillsammans med nyckelbrickan. Du kan boka samtliga lokaler via denna hemsida även om det heter tvättbokning. Det fungerar endast med dator.

Vill du boka i mobilen laddar du ned Electrolux Vision Mobile via Appstore eller Google Play. Logga därefter in på https://taltrasten.tvattbokning.online. Där finns en personlig QR-kod. Öppna mobilappen Electrolux Vision Mobile och tryck scanna QR-kod och scanna koden som syns i din webläsare med mobilen. Detta steg behöver bara göras en gång.

Anmäl borttappade nyckelbrickor till styrelsen, du kan även beställa nya för en kostnad.

Torkrum & torktumlare

Torktumlare får användas en timme efter bokad tid då man annars inte skulle hinna. Ha tålamod med din granne!

Bredvid respektive tvättstuga finns torkrum, dessa låses med hänglås som varje medlem själv får stå för. Det är ej tillåtet att låsa ett torkrum som ej är bokat i förhållande till tvättiden.

Städa efter dig för allas trevnad!

Fungerar inte maskinerna? Se Felanmälan.

Nyinflyttad?

Nyckelbrickor ges av fåregående ägare precis som vanliga nycklar. Alla skall ha minst 2, anmäl till styrelsen ifall nycklar eller brickor har förlorats. Glöm inte att delge användarnamn och lösenord till nya lägenhetesinnehavare.

Var vänlig mot varandra - ingen tvättar av ondo