• Hem
  • Aktuellt
  • Mer fart på Bredbandet-så här skaffar du en ny router

Mer fart på Bredbandet-så här skaffar du en ny router

Styrelsen har tidigare informerat om att föreningen har träffat ett nytt avtal med Bredbandsbolaget/ Telenor. Det nya avtalet innebär en väsentligt ökad bredbandskapacitet. Vi har gått från 100 Mbit/s till 250 Mbit/s nedladdningshastighet. Avgiften är densamma och kommer som tidigare att vara inbakad i månadsavgiften till föreningen.

 

För att kunna nyttja den nya snabbare hastigheten så krävs det en modern och kraftfull bredbandsrouter. Det nya avtalet ger Brf Taltrastens medlemmar rätt att byta ut sina befintliga routrar till en ny kraftfull variant . Respektive medlem behöver själv ta kontakt med Bredbandsbolaget på telefon 0770-777 000 och hänvisa till gruppanslutningsavtalet mellan Bredbandsbolaget/ Telenor och HSB Brf Taltrasten samt begära att de skickar ut en ny så kallad "premium router".

 

Den nya routern kostar inget för medlemmar i Brf Taltrasten, förutom en eventuell fraktkostnad. Styrelsen rekommenderar alla som har en äldre router att nappa på erbjudandet och ta kontakt med Bredbandsbolaget/ Telenor. Den nyare routern har även bättre trådlös täckning än äldre routrar.

 

Observera att utfallet i en lägenhet kan försämras något på grund av faktorer såsom den bärbara datorns eller mobiltelefonens wifi-standard. Avståndet till routern, routerns placering och lägenhetens utformning.

 

Kontakt

styrelsen@taltrasten.se

 HSB Brf Taltrasten
112 84 Stockholm

 Taltrasten på Facebook

Felanmälan

Information om hur du gör felanmälan.

Felanmälan