Containerhelg 29-31 maj -2020

 Containern för grovsopor kommer  varannan månad. Det blir sista helgen i ojämn månad med några undantag. Om containern är försedd med lås fungerar portnyckeln. Glöm inte att låsa igen. Kommande fredagar när containern kommer är 29 maj, 25 september och 27 november. 


IMG 9607

Taltrastens årsstämma 2020

Taltrastens årsstämma avhölls onsdagen 19 februari

Innan stämman fanns möjlighet att mingla och inmundiga enklare förtäring.

Under den från HSB speciellt inbjudna stämmo-ordförande Hans Janssons ledning lotsades den för dagen femtiofyrahövdade  publiken som representerade 43 lägenheter  igenom den digra dagordningen.

Styrelsen berättade om vad som timat under året och om framtida projekt. HSB-ekonomen Johan Lindén redogjorde för föreningens ekonomi  på ett pedagogiskt sätt. Fyra styrelseledamöter avtackades för sin tid i styrelsen. Kvällen avslutades med fortsatt mingel för medlemmarna och att den nya styrelsen konstitutionerade sig. Hur den nya styrelsen ser ut kan läsas under styrelsefliken på hemsidan. Där kan också stämmoprotokollet läsas när det är justerat och klart.

Glasåtervinningen tas bort 17 juli.

Glasåtervinningen på gården vid Hägerstensvägen 162 tas bort 17 juli!

 Vi hänvisar er som använt den till återvinningsstationerna på Blommensbergsvägen vid Aspuddsparken eller vid Aspuddens T-bana.

IMG 7308

 

 

 

Pingisrummet nyrenoverat

Nu är pingisrummet i källaren på Vapengatan 13 nyrenoverat!pingis2

pingis3

Kontakt

styrelsen@taltrasten.se

 HSB Brf Taltrasten
112 84 Stockholm

 Taltrasten på Facebook

Felanmälan

Information om hur du gör felanmälan.

Felanmälan